TEODOR- Egyszerűbbé tesszük a beszerzést…

CSOMAGKÜLDŐ-SZOLGÁLTATÁS A TEODOR-tól...

Talán TE is azok közé tartozol, akik már a megváltozott "gazdasági világ" előnyeit aknázzák ki, és előnyös helyzethez juttatják azt a Beszállítót, aki a leggyorsabban tudja a megrendeléseket teljesíteni.

Ennek az igénynek a felmérése után döntöttünk úgy, hogy szerződést kötünk az Express One futárszolgálattal azért, hogy a velünk dolgozó Cégek minél hamarabb megkapják megrendeléseiket. Ezzel is segítve üzleteikben a Vevők megtartását!

Az ajánlat kizárólag Viszonteladói Partnereink részére szól!

Express One Hungary Kft. - Mi is az az eBOX? Az eBOX felületén szerződéssel  nem rendelkező Megbízóinknak biztosítunk lehetőséget a csomagküldésre. A  regisztrációt követően, a Feladóknak lehetőségük van a korábban megadott  címzett

Az eddigi gyakorlathoz képest, csak annyi változik, hogy a heti ingyenes túraköröket leváltjuk heti többszöri csomagküldéssel, ugyanis a TEODOR felmérése után kiderült, hogy a gyorsabb szállítási igény több Partnerünknél is felmerült.  Ez azt jelenti, hogy ezentúl nemcsak 1x egy héten érkezik hozzád az autónk, hanem a hét összes napján rendelhetsz! 

A megrendelésedet Express One-al juttatjuk el címedre 24 órán belül!

Raklapos megrendelés esetén 72 órán belül érkezik hozzád a csomagod!


Ezzel a szolgáltatással szeretnénk még rugalmasabb és dinamikusabb lehetőséget nyújtani, hogy TE is gyorsan, és időben megkapd rendelésed!


Amennyiben szeretnéd igénybe venni a Express One lehetőséget, nincs más teendőd, csak küldd át rendelésed a megszokott módon (e-mailen vagy webáruházon keresztűl: https://webshop.inpipe.hu/), és ha legkésőbb 12 óráig beérkezik, már másnap megkapod a csomagot. Hetente 1x ingyenesen szállítunk! Amennyiben azon a héten még rendelsz, akkor nettó 65.000.- Ft felett kell vásárolnod ahhoz, hogy átvállaljuk ennek a megrendelésnek is a futárköltséget! 

Az ajánlat kizárólag Viszonteladói Partnereink részére szól!*

*Pontos részletekért hívj minket elérhetőségeinken!


Mivel üzletpolitikánk főként arra épül, hogy a cégünk raktározza a termékeket, ezért NEKED nem szükséges óriási mennyiségeket raktáron tartani termékeinkből...

CSAK RENDELJ és VISSZÜK az ÁRUT! 


Arra bíztatunk, hogy tégy próbára minket! 


Az Árrés legyen Veled!

 

Üdvözlettel, 

Pőr Richard - alapító

A TEODOR Szellemisége 9 pontban