TEODOR- Egyszerűbbé tesszük a beszerzést…

CSOMAGKÜLDŐ-SZOLGÁLTATÁS A TEODOR-tól...

Talán TE is azok közé tartozol, akik már a megváltozott "gazdasági világ" előnyeit aknázzák ki, és előnyös helyzethez juttatják azt a Beszállítót, aki a leggyorsabban tudja a megrendeléseket teljesíteni.

Ennek az igénynek a felmérése után döntöttünk úgy, hogy szerződést kötünk a Trans-O-Flex futárszolgálattal azért, hogy a velünk dolgozó Cégek minél hamarabb megkapják megrendeléseiket. Ezzel is segítve üzleteikben a Vevők megtartását!

Az ajánlat kizárólag Viszonteladói Partnereink részére szól!

trans-o-flex

Az eddigi gyakorlathoz képest, csak annyi változik, hogy a heti ingyenes túraköröket leváltjuk heti többszöri csomagküldéssel, ugyanis a TEODOR felmérése után kiderült, hogy a gyorsabb szállítási igény több Partnerünknél is felmerült.  Ez azt jelenti, hogy ezentúl nemcsak 1x egy héten érkezik hozzád az autónk, hanem a hét összes napján rendelhetsz! 

A megrendelésedet Trans-O-Flex-el juttatjuk el címedre 24 órán belül!


Ezzel a szolgáltatással szeretnénk még rugalmasabb és dinamikusabb lehetőséget nyújtani, hogy TE is gyorsan, és időben megkapd rendelésed!


Amennyiben szeretnéd igénybe venni a Trans-O-Flex lehetőséget, nincs más teendőd, csak küldd át rendelésed a megszokott módon (faxon, vagy e-mailen), és ha legkésőbb 12 óráig beérkezik, már másnap megkapod a csomagot. Hetente 1x ingyenesen szállítunk! Amennyiben azon a héten még rendelsz, akkor nettó 50.000.- Ft felett kell vásárolnod ahhoz, hogy átvállaljuk ennek a megrendelésnek is a futárköltséget! 

Az ajánlat kizárólag Viszonteladói Partnereink részére szól!*

*Pontos részletekért hívj minket elérhetőségeinken!


Mivel üzletpolitikánk főként arra épül, hogy a cégünk raktározza a termékeket, ezért NEKED nem szükséges óriási mennyiségeket raktáron tartani termékeinkből...

CSAK RENDELJ és VISSZÜK az ÁRUT! 


Arra bíztatunk, hogy tégy próbára minket! 


Az Árrés legyen Veled!

 

Üdvözlettel, 

Pőr Richard - alapító

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

A TEODOR Szellemisége 9 pontban