Nyomtatás
PDF

Tárgynyeremény sorsolás mostantól minden hónapban!

Frissítve: .

Vásárolj MÁJUSBAN MINIMUM 1X EGY ÖSSZEGBEN NETTÓ 150.000.- Ft ÉRTÉKBEN
és automatikusan részt veszel a nyereménysorsoláson, amelyen a 
nyeremény egy:

PHILIPS SERIES 1000i LÉGTISZTÍTÓ

legtisztito

 

Kevesebb mint 10 perc alatt megtisztítja a levegőt  

99,9%-os vírus-, allergén- és szennyezőanyag-eltávolítás  

  • Akár 36 m²-es helyiség légtisztítására
  • 300 m³/h-s tisztalevegő-szállítás/CADR
  • HEPA- és aktív szénszűrő
  • Air+ alkalmazáshoz csatlakozik 

A vírusok és aeroszolok akár 99,9%-át eltávolítja a levegőből

 

A vírusok és aeroszolok akár 99,9%-át eltávolítja a levegőből 

A VitaShield technológia a legkisebb ismert koronavírusnál  kisebb aeroszolokat és szemcséket is képes kiszűrni. Gyakorlatilag semmi sem menekül a VitaShield elől – deaktiválja a vírusokat, és csapdába ejti őket. Az Airmid egészségügyi csoport független vizsgálata szerint a vírusok és aeroszolok 99,9%-át eltávolítja a levegőből. Továbbá koronavírus szempontjából is tesztelve. 

A megbízható minőségre tesztelve és tanúsítva

 

A megbízható minőségre tesztelve és tanúsítva 

A Philips tisztítókészülékek 170 kötelező és szigorú teszten mennek keresztül, mielőtt kikerülnek a gyárunkból, és az Európai Központi Allergiakutató Alapítvány minősítésével rendelkeznek. A folyamatos működésre felkészülve szigorú élettartam- és tartóssági vizsgálatoknak vannak alávetve. 

Rendkívül csendes és zavaró fénytől mentes

 

Rendkívül csendes és zavaró fénytől mentes 

Alvó üzemmódban a levegőtisztító szinte teljesen csendesen működik, hogy tiszta levegőt biztosítson, miközben Ön alszik. A levegőminőség-index és a felhasználói felületen lévő fény is tompítható vagy kikapcsolható, hogy a fény ne zavarja az álmát. 

Professzionális minőségű érzékelő az intelligens tisztításhoz

 

Professzionális minőségű érzékelő az intelligens tisztításhoz 

A professzionális AeraSense érzékelő másodpercenként 1000-szer vizsgálja át alaposan a levegőt a káros szennyező anyagok észleléséhez, és intelligens módon minden környezethez a megfelelő sebességet választja ki. Valós időben jeleníti meg a levegő minőségét, numerikus formában, valamint intuitív színgyűrűn mutatva az allergének és a PM2.5 szintjét. 

Alacsony energiafogyasztás

 

Alacsony energiafogyasztás 

Az energiahatékony kialakításnak köszönhetően a légtisztító legfeljebb 27 W teljesítménnyel üzemel. Ez egy izzólámpának felel meg. Megfelel a szigorú globális szabvány rendkívül hatékony besorolásának. 

A Philips Air+ alkalmazás: az Ön intelligens, tiszta levegőt biztosító megoldása

 

A Philips Air+ alkalmazás: az Ön intelligens, tiszta levegőt biztosító megoldása 

Az Air+ alkalmazás olyan okos megoldást kínál, amely tiszta és egészséges levegőt biztosít. Az alkalmazás nyomon követi mind a beltéri, mind a kültéri szennyezőanyagok koncentrációját, és automatikusan ehhez igazítja a készülék működését, így már Önnek nem kell a beállításokkal bajlódnia. Az Air+ bárhonnan problémamentesen szabályozható. Az otthoni levegőminőséget az Amazon Alexa vagy a Google Home használatával a hangjával vezérelheti. 

Egyszerű karbantartás

 

Egyszerű karbantartás 

A kompakt és egyszerű hengeres műanyag testű levegőtisztító egyszerűen tisztítható. 3 az 1-ben beépített szűrőt használ, így nem kell külön-külön cserélni az egyes szűrőket. 

Hosszú élettartamú szűrő intelligens cserejelzővel

 

Hosszú élettartamú szűrő intelligens cserejelzővel 

A hosszú élettartam hosszú távú megtakarítást jelent. A Philips NanoProtect HEPA szűrők más vezető légtisztítókkal szemben hosszú távon elősegítik a pénz megtakarítását. Ellenőrizze a légtisztító digitális kijelzőjén a szűrő élettartam-kijelzőjét, így tudni fogja, mikor kell kicserélni a szűrőt. 

Kiszűri a levegőből a láthatatlan részecskék 99,97%-át (10)

 

Kiszűri a levegőből a láthatatlan részecskék 99,97%-át 

Csak a Philips légtisztító készülékek rendelkeznek NanoProtect HEPA-szűrőt tartalmazó, 3 rétegű szűréssel, amely az aktív szén és az előszűrő segítségével az akár 0,003 mikron méretű részecskék 99,97%-át is eltávolítja. A NanoProtect HEPA technológia nemcsak csapdába ejti a szennyező anyagokat, hanem elektrosztatikus töltéssel vonzza is azokat, így akár 2-szer több levegőt tisztít meg, mint a hagyományos HEPA H13 szűrés, magasabb energiahatékonyság mellett. 

Alaposan megtisztítja a helyiségeket akár 36 m2-ig

 

Alaposan megtisztítja a helyiségeket akár 36 m2-ig 

Erőteljes tiszta légáramot juttat a szoba minden sarkába 300 m3/h-s CADR (Clean Air Delivery Rate, tisztalevegő-szállítási sebesség mellett, alaposan megtisztítva a helyiségeket, és védve Önt a baktériumoktól, vírusoktól, pollenektől, portól, állatszőrtől, poratkáktól, káros gázoktól, szagoktól és egyéb szennyező anyagoktól. A rendszer 20 m2 területet mindössze 10 perc alatt tisztít meg. 


Nézd meg a kínálatunkat most, hogy részt vegyél a sorsoláson!

A TEODOR Szellemisége 9 pontban