Nyomtatás
PDF

Az alábbiakban soroljuk fel, a TEODOR szellemiségét.

Frissítve: .

Felhasználóbarát márkák:

A Teodor sosem márkákat képvisel, hanem egy Minőséget, amely minden időkben a felhasználókat szolgálja.

1.NEM A MÁRKA SZÁMIT: (minőségileg összeválogatott márkák)

Teodor úgy válogatja össze a portfólióját, a piackutatásai alapján, hogy csak olyan anyagokat, eszközöket kapjon az Ügyfelünk, amitől nem jár pórul. Mi csak olyan termékeket forgalmazunk, amelyek az Ügyfél igényeinek a felmérése alapján gazdaságos megoldást adnak az Iparosoknak, amivel pénzt tudnak spórolni. Mi csak ilyen megoldást adunk!

2.SPÓROLNI TUD VELÜNK MINDEN IPAROS:

Időt és pénzt takarít meg a duplamunka elkerülésével - pénzt takarít meg a selejtek elkerülésével.

3.CSAK OLYAN MÁRKA KERÜLHET FEL A PALETTÁRA, AMELYBEN A VÉGFELHASZNÁLÓK NEM CSALÓDNAK:

A minőségnek köszönhetően Partnereinknek nem lesz belőle pénzügyi és erkölcsi veszteségük. Ha egy gépészeti apróságot mi nem ajánlunk, az csak azért van, mert az ipari tapasztalatok, felmérések alapján ez pénzügyi kárt fog okozni az ügyfélnek.

4.LENGYELORSZÁG:

A cégnek lengyel-magyar tulajdonosai vannak így a cég legerősebb üzleti kapcsolatai Lengyelországiból származik, arra arról a piacról, amely Németország legnagyobb és legerősebb márkáinak gyártója. A lengyel minőség Európai top minőség dömping áron. Ugyan ezzel a kapcsolatrendszerrel importálunk termékeket Csehországból is.

5.APRÓSÁGOK:

A Teodor - minden, ami Gépészeti Apróságok - nem fő gépészeti anyagok, de olyan fontos kiegészítők, amelyek tömegével fogynak és sok pénzt lehet rajta veszíteni vagy nyerni. Mi ehhez értünk!

Rengeteg terméket megvesznek Vizuálisan olcsón, de aztán Drágává válik, mert selejt vagy gyorsan elkopik. Így ezeken az Apróságokon sok-sok pénzt veszítenek az Iparosok.
A LÁTHATATLAN VESZTESÉG-től ÓVJUK MEG!

6.ÁR:

NEM VIZUÁLISAN OLCSÓ TERMÉK - HANEM FELHASZNÁLÁSKOR OLCSÓ TERMÉK:
Mindig azt tartjuk szem előtt, hogy a felhasználás közben a termék ne okozzon a felhasználónak pénzügyi kárt és így megóvjuk attól, hogy végül is Drága terméket vegyen. Így mi nem tartunk Vizuálisan Olcsó termékeket, hanem Tényleg olcsó termékeket tartunk.

Bőséges készlet:

AZONNAL RAKTÁRRÓL:

Biztosítjuk arról, ha ön egy munkát bevállalt, akkor velünk el tudja indítani azt.

Bőséges készlettel rendelkezünk és tudjuk, hogy a munka végzése közben a legbosszantóbb helyzet, ha a beszállító nem tudja az anyagot folyamatosan biztosítani. Erről mi tudunk és ennek érdekében folyamatosan növelve a mennyiséget biztosítjuk, a bőséges készletet.

Korrekt nagykereskedelem:

Egyszeri üzletért nem adjuk fel a hosszú távú kapcsolatot.

KORREKT KERESKEDÉS:

Sosem csapjuk be a viszonteladóinkat, hanem feléjük megmaradunk nagykereskedők és sosem kerüljük meg őket, hogy elvegyük tőlük ügyfelet, hanem inkább viszünk neki. Aki nálunk érdeklődik, az a viszonteladóinkhoz van irányítva.

Egyedi ügyfélkapcsolat:

Roppantul ügyelünk a kommunikációnkra!

EGYEDISÉG:

Szoros kapcsolat:

Tudatos üzleti befektetés, amely az ügyfeleknek fontos hozzáadott termék, hogy ott legyünk a kereskedők, felhasználók mindennapjaiban és megoldjuk még a lehetetlennek tűnő igényeiket is. Hajlandóak és képesek vagyunk felvenni a nézőpontjaikat, tudatosan figyelünk arra, hogy mi az ő igénye és érdeke és e szerint változunk.

Azonnali reakció bejövő igényre:

Nem okozunk kellemetlenségeket abból, hogy nem válaszolunk a feltett kérdésekre vagy esetleg hanyagul kezeljük az ügyfelet, akinek ebből esetleg kára származhat. Mi a maximumot nyújtjuk kapcsolataikban.

Értékesítés támogatás:

A viszonteladóinknak segítünk az eladásban a saját üzletén belül, mely fontos hozzáadott érték mind a viszonteladók mind pedig a kivtelezők körében.

SEGÍTÜNK AZ ELADÁSBAN:

Ez a viszonteladóknak és kivitelezőknek egy fontos hozzáadott érték. Viszonteladóknak segítünk az értékesítésben a saját üzletén belül:
- Szerelőik képzése saját boltjaikban
- Promóciók készítése
- Csere árú abban az esetben, ha bizonyíthatóan egy készlet nem megy. Ugyanis GARANCIÁT vállalunk arra, ha esetleg nem sikerül egy márka bevezetése az üzletben. Mi nem csak eladunk és érdeklődünk, hanem cselekedetekkel segítjük a forgalom növelését.

Műszaki tanácsadás:

Ingyenes helyszíni oktatást tartunk hogy a szereléskor csak jó minőségű munkát adjanak ki a kezükből.

PROFIZMIUS:

  • Kompetens szaktanácsadóink segítenek Önnek a gyakori szakmai kérdésekben.
  • Ismerjük pontosan a piacon lévő konkurens termékek paramétereit is és így képesek vagyunk piaci összehasonlításokat végezni tudva az erősségeinket és gyengéinket.
  • Valamint ingyenes helyszíni oktatást tartunk a felhasználóknál, hogy a szereléskor csak jó minőségű munkát adjanak ki a kezükből.

Termékképzés:

Egyedileg szervezett gyárlátogatásokkal összekötött szakmai képzések, melyek a Partnereknél dolgozó értékesítők, pultosok képzésére és motiválására szervezünk.

Figyelemmentes logisztika:

Nem kell rajtunk tartania a figyelmét, félve attól, hogy a hibás logisztika miatt csúszásokba kell belemennie,mi pontosan és kiszámíthatóan logisztikázunk.

FIGYELEM MENTESSÉG:

Folyamatosan ellenőrizzük azt, hogy olyan áru menjen ki csak, amit az ügyfél megrendelt.
Illetve tudjuk azt, hogy a vevőink alacsonyan tartják a készleteiket és inkább mi készletezünk helyettük. Azzal hogy pontosan és kiszámíthatóan logisztikázunk, ezzel levesszük azt a gondot a válláról, hogy ne féljen attól, hogy ezek a termékcsoportok késve vagy hibásan jönnek-e meg félve attól, hogy a hibás logisztika miatt csúszásokba kell belemennie. Nem kell rajtunk tartania a figyelmét, mert a mi LOGISZTIKÁNK FIGYELEM MENTES.

Folyamatos piackutatás:

Mi kíváncsiak vagyunk a véleményedre és képesek vagyunk változtatni!

Piackutatás és felmérés, ami nagy FÓKUSSZAL arra irányul, hogy minél kevesebb hibával tudjuk Partnereinket kiszolgálni a jövőben, az előzetesen kiértékelt Vevői észrevételek figyelembevételével.

A TEODOR Szellemisége 9 pontban