Bizonyára te is tudod, hogy a POLIPROPILÉN (PP-R) csővezeték tulajdonságaiból adódóan rendkívül alkalmas STRANG - és ALAPVEZTÉK kiépítésére!

Magyarországon a társasházak többsége szenved a különböző, kisebb, nagyobb csőtörésektől és az elöregedett vízrendszerektől. Tudják a társasházi képviselők, hogy itt az ideje a felújításnak, de rendszerint halogatniuk kell a dolgot, mert nem áll rendelkezésre megfelelő pénze a háznak. Cégünk szeretne egy kis segítséget nyújtani abban, hogy a Szerelő kollégák magabiztosabban ajánlhassák a felújítási lehetőséget azzal, hogy mögéük állunk egy kis TŐKE segítségével.

Szeretnénk támogatni azokat a Szerelőket és Kereskedőket, akik STRANG- és ALAPVEZETÉK cserékre az INPiPE által forgalmazott POLIPROPILÉN (PP-R) rendszert ajánlják. Ezzel segíteni szeretnénk a Szerelőket, hogy munkához juthassanak és a ház lakói is nyugalomban élhessenek. A támogatási mód nagyon egyszerű. Az INPiPE kedvezményes számlafizetési feltételeket ajánl a négy résztvevőből álló projektre, azaz Társasház - Szerelő - Kereskedő - INPiPE .

A kedvezményes számlafizetési lehtőség mögött halasztott, kamatmentes fizetést ajánlunk fel minden projektre, egyedi elbírálás alapján. Ezzel a lehetőséggel abban szeretnénk segíteni, hogy a Társasháznak ne kelljen egy összegben kifizetnie a számlát, és a Szerelő kolléga is azonnal a pénzéhez jusson, valamint a Kereskedő is elégedett legyen!

Mit szólsz? Tudnánk segíteni?

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed és szeretnél erről a dologról bővebbet is tudni, akkor hívd kérlek KÖZPONTI számunkat vagy érdeklődj más elérhetőségünk egyikén!

"Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy." - Thomas Alva Edison

 

Üdvözlettel,  

Pőr Richard - alapító


A TEODOR Szellemisége 9 pontban