Ferro
csaptelepek

ferro

A Ferro csoport az európai piac egyik vezető cége, akit már 20 éve gyártóként is elismernek. 

 ferro csaptelep.png

Ferro a Közép és kelet-Európa egyik legnagyobb szaniter gyártó cége, és a lengyel piac szaniter és fűtő ipar piacvezetője. A már több éve kivívott piacvezető címet elsősorban igényes kivitelezésének és hosszú élettartamának köszönheti.
Bőséges termékkínálata sem másodlagos, mindenki ízlésének és fürdőszobájának próbálva eleget tenni alakította ki a cég a hatalmas kínálatát. Az elegáns dizájnú csaptelepktől egészen a retró stílusig.

Egy biztos, alacsony ára nincs arányban a minőséggel… Ezt garantáljuk!

7ev garancia
Víz és energiatakarékos csaptelepek     logo verdeline alpha big

VerdeLine csaptelep: víz- és energiatakarékos, ezért nem csak az ára kedvezőbb, de környezetünket is szem előtt tartja, óvja.. A gyártó a legmodernebb eljárással előállított vízátfolyással kapcsolatos eszközökre szakosodik, folyamatosan szem előtt tartva a kiváló minőséget, ezáltal komplett, megbízható családot kínál vásárlóinak.

 

verdeline1.png A kerámiabetét meleg víz ellenőrző rendszerrel van ellátva. Egy speciális szabályozó lehetőséget biztosít a forró víz felhasználás mérséklésére.
verdeline2 A kerámiabetét meleg víz ellenőrző rendszerrel van ellátva. Egy speciális szabályozó lehetőséget biztosít a forró víz felhasználás mérséklésére.
verdeline3

FerroAirMixperlátornak köszönhetően a kifolyó víz ereje ugyanolyan, mégis akár 50%-kal is kevesebb lehet a vízfogyasztás.

verdeline4

A FerroAirMixPerlátor kiegészítve a FerroEasyCleanrendszerrel, lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt és könnyedén eltávolítható legyen a vízkő a levegőztetőről.

 mosdo ferro      mosogato ferro   kad ferro

A csaptelepek kiegészítő termékeit ugyan úgy a magas minőség jellemzi.
Pl.: Zuhany gégecső (csavarodásmentes, megerősített), víztakarékos és állítható perlátor

ferro2

Újdonságok:

Letölthető katalógus:

 

Letölthető árlista:

Letölthető engedélyek:

ÁNTSZ engedélyek:

BP-FNEF-TKI-09150-3-2017 igazolás (Egykaros FERRO csaptelepek)

BP-FNEF-TKI-07115-2-2018 igazolás (Egykaros FERRO csaptelepek)

BP-FNEF-TKI-08076-2-2019_(FERRO_Zuhanyprogram)

A TEODOR Szellemisége 9 pontban